I fredags åkte vi till den årliga internationella utställning i Tvååker. Arrangör var Hallands Kennelklubben och gjorde som vanligt ett superjobb! Det bra vädret kom som på beställning dessutom. Marvin fick ett Very good samt en kritik jag inte alls höll med om… Nåja, jag är fortfarande relativt ny på whippet och lär mig både exteriör och domare efter hand.

Marvin började tråkigt nog att halta på höger bak när vi sprang och det drog ner kvaliteten, i alla fall så sa domaren att det var därför han fick Very good. Jag gick till veterinären som fanns på plats vid ingången till utställningsområdet och hon kände på honom och diskuterade huruvida det kunde vara höften eller knäet det var problem med men Marvin är röntgad för ett år sedan och har definitivt inga problem med skelett och leder så jag antog att det måste var någon muskel och en vän som är hundfysioterapeut kände igenom honom och tyckte han var spänd i länden. Hon gav Marvin lite massage och det gjorde även jag när vi var hemma igen och på lördagen var han som vanligt igen men vi skall ändå till en hundfysioterapeut i Halmstad på tisdag för att kolla igenom hela kroppen och förhoppningsvis lär jag mig lite mer om friskvård på köpet.

Här kommer lite bilder från dagen.

Juniorklass, hanar.

Juniorklass, hanar.

Allettes Melroy Buckey Racing.

Allettes Melroy Buckey Racing.

Azarin Dadihu.

Azarin Dadihu.

Azarin Dadihu.

Azarin Dadihu.

Jag och Marvin.

Jag och Marvin.

Jag och Marvin.

Jag och Marvin.

Tajmahal Hipper-Dipper.

Tajmahal Hipper-Dipper.

Tajmahal Hipper-Dipper.

Tajmahal Hipper-Dipper.

Tajmahal Hipper-Dipper.

Tajmahal Hipper-Dipper.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *