internationell_utstallning_i_tvaaker_05

Jag kom på att jag inte har skrivit någon presentation om mig själv ännu! Jag heter Jinny Balogh och är i skrivande stund 24 år gammal (eller ung?). Jag bor med min fästman Oskar, vår son Ludvig (fem månader) och hundarna Marvin och Tobias i ett, som min mamma kallade det en gång, pepparkakshus, litet, rött och av trä med en stor tomt i en by som heter Oskarström och ligger tjugo minuter från Halmstad. Här trivs vi bra med närhet till stan och även till skog och mark och whippet racebanan.

Jag är för närvarande mammaledig och är sugen på att starta mitt eget företag inom foto i framtiden, men vi får se hur det blir med det. Ett jobb där jag kan få jobba med hundar hade inte suttit helt fel heller. I övrigt så är jag iväg på träning och tävling med Marvin och man kan verkligen säga att whippet är mitt liv. Här hemma så har jag ofta heminredning- eller trädgårdsprojekt på gång men man orkar bara så mycket på en gång bredvid allt vardagsstök med en bebis och ett hus att sköta om. Jag samlar på böcker och älskar att läsa men delar även Oskars intresse för dator- och TV-spel.

Det var lite kort om mig och jag hoppas vi hörs här på bloggen snart igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *