I fredags körde jag och två klubbkamrater hela vida vägen till Södertälje för att tävla whippet race på lördagen. Detta var Marvins första tävling och därmed även hans första licensförsök och jag kan direkt tala om att alla tre lopp blev godkända. Dessutom smällde han till med fantastiska tider och hamnade i B-final (den näst snabbaste!) och kom där trea efter två mycket snabba hundar. Resultatet finns på Marvins sida under fliken whippet race.marvins_forsta_tavling_i_whippet_race

I vanlig ordning var Marvin vild och galen innan start men sprang klockrent förutom en liten böj mot höger precis vid mållinjen där han var lite rädd för små flaggor. Utan den böjen bättrar han nog sina tider ytterligare. Jag är så himla stolt över honom! Nästa whippet racetävling blir i Norrköping på söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *