Här har hänt mycket sedan jag skrev sist! Hundarnas resultat har jag dock hållit uppdaterade, på deras respektive sidor. Jag tar hundarnas senaste nytt i åldersordning:

d7100_9200

Tobias
Tobias fyllde elva år den 25 maj och i juli flyttade han till en vän till mig då han och Marvin efter två år fortfarande inte kunde komma överens. Ett tag var det bättre och sedan sämre igen. Jag tog det tuffa beslutet av Tobias måste flytta och han har det så mycket bättre nu och får all uppmärksamhet han förtjänar, som ensamhund. Han är självklart alltid välkommen tillbaka till mig om det skulle behövas!

d7100_5010

Marvin
Marvin har hunnit med både roliga och tråkiga saker. Han har haft en lindrig tåskada som dock har tagit tid att läka och därför var han utan träning i sju veckor vilket gjorde att han tappade både kondition och muskelmassa. Han är ännu inte i form efter skadan men han har hunnit med att vinna G-finalen i whippet race SM och att komma trea i sitt debutantlopp på rundbana! Jag är så stolt över min whippetpojke! För övrigt fyllde han den 17 maj tre år och i juli var han på sin sista utställning i samband med att jag beslutade att han inte skall gå i avel. Han kommer dock att fortsätta som aktiv kapplöpningshund. Han har med sig många fina resultat från utställningsbanan och är i mina ögon en riktigt snygg hund!

Lucy
Lilla Lucy har hunnit fylla ett år den 10 juli och har briljerat i utställningsringarna sedan hon blev junior. Med fem av sex CK och för att toppa allt, ett cert, så är hon hittills allt jag hoppades på att hon skulle bli! Hon är inte ställd sedan hon tog certet men om 1,5 vecka är det dags igen och det skall bli spännande. Tyvärr har jag lyckats såga mig i fingret med sju stygn som resultat så vi får se hur bra jag kan hålla i utställningskopplet… Lucy har även gjort BPH och fått ge sig på ett licenslopp i whippet race vilket resulterade i en fjärde plats i K-finalen samt en varning då hon istället för att jaga trasa busade med en av de andra hundarna. Så tills vidare får hon springa själv och mogna i knoppen så kanske hon får tävla igen om en månad.

7 veckor

Bellamy
Bellamy är ingen mindre än nästa whippet i Watch’em-flocken! Hon heter i stamtavlan RaceHeart’s MB Butterfree och är utav kapplöpningslinjer, så jag kommer att ha två separata linjer; en för utställning och en för race. Bellamy kommer hem om sex dagar men hennes sida finns redan upplagd för beskådning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *