14 månader, på utställning i Lund 14 månader, på utställning i Lund

Lucys utställningar för några veckor sedan resulterade i två CK samt ett BT3 vilket jag är otroligt nöjd med i den konkurrensen! Dessutom BIR junior samma dag. Kritik finns på Lucys sida.

Lucy har dessutom sprungit ett godkänt licenslopp i whippet race och som en bonus på allt kommit tvåa i semifinalen och därmed tagit sig till final samt slagit tre personliga rekord! Marvin åkte tyvärr ut i semifinalen och är fortfarande inte riktigt i form om man tittar på hans tider men överraskar på rundbanan dagen efter med att springa en klass 17-tid (klassad 19 tidigare) även fast han kom sist. Dock var det endast två hundradelar till trean och ytterligare två till tvåan och han ledde hela vägen in i kurvan efter en fantastisk start så jag är mycket nöjd! Imorgon blir det revansch: Samma bana, samma distans, samma startfält… Mycket spännande!

Om två veckor fyller Lucy 15 månader och får då ta licens på rundbanan. Jag tror hon är redo tills dess, och då hinner hon dessutom tävla några gånger innan säsongen är slut. I november ställer jag henne i Danmark och eventuellt Norge så mycket roliga och spännande saker på gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *